Home > Lenovo Y510p > Lenovo Y510P Boot Loop

Lenovo Y510P Boot Loop

Contents

I updated BIOS too, turned off secure boot and set boot mode to legacy. I'm not averse to getting inside at all - back in the day I used to build my own desktops. I then proceeded to simply try to use the novo button and do a system restore, however when I tried this it poped up a screen saying "Windows is loading files" To achieve this vision, Tech|Inferno invites developers, modders, enthusiasts and dreamers to come on board and share their knowledge with its large and ever growing community. this contact form

I don't even get the lenovo logo. I also took my second graphics card out of its slot and tried to see if that was an issue; it was not. Sign in to follow this Followers 3 BSOD boot loop Started by Ryae Anthony De Luna, November 9, 2013 lenovo 3 posts in this topic Ryae Anthony De Luna    11 No PSAs unless relevant to an issue (it must be a comment). official site

Novo Button Y510p

Hope this helps! :) permalinkembedsavegive goldaboutblogaboutsource codeadvertisecareershelpsite rulesFAQwikireddiquettemod guidelinescontact usapps & toolsReddit for iPhoneReddit for Androidmobile websitebuttons<3reddit goldredditgiftsUse of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy. © 2017 reddit inc. This is the 3rd day I'm not experiencing the problem.What I cannot decide yet: is it really the USB 2.0 and ethernet port that is damaged or simply not working properly solution Solvedcan using my lenovo y510p -battery+A/C cable/charger= harm done to my hardware?

Sounds like the drive may be ok? Do not advertise here if you are a retailer or business. ProCoComputerRepairs 647,851 views 3:46 Loading more suggestions... Efi Network 0 For Ipv4 Boot Failed You may contact them in private via PM if you feel their price is not to your liking.

Basically, I was simply restarting my computer and then it stopped working. Lenovo Y510p Black Screen Close Yeah, keep it Undo Close This video is unavailable. press novo button 3. https://www.tonymacx86.com/threads/reboot-loop-on-lenovo-y510p-suggestions.135569/ solution SolvedLenovo Ideapad y510p Windows 8 problems or something else?

Approach the communities affected directly, not here! Lenovo Support Or sign in with one of these services Sign in with Steam Sign Up Topics All Content This Topic This Forum Advanced Search All Activity Home Forums Notebooks & e-GPU Discussions Also my wifi was unstable so I downloaded the official intel update tool and tried to install the new driver for the wifi. Share this post Link to post Share on other sites Create an account or sign in to comment You need to be a member in order to leave a comment Create

Lenovo Y510p Black Screen

Username Forum Password I've forgotten my password Remember me This is not recommended for shared computers Sign in anonymously Don't add me to the active users list Privacy Policy

Havelink http://www.tomsguide.com/answers/id-2713254/lenovo-y510p-boot-problems.html It is recommended you have Heatware/eBay feedback to establish trading credibility.    Tech|Inferno assumes no liability for any sales posted in the Classified section. Novo Button Y510p If your on windows 8.1 then it's riddled with issues.The only time that is says it is trying to do repairs is when I try sfc /scannow in the cmd prompt. Lenovo Y510p Not Turning On Don't ask us to compare or recommend products.

I've never done it on a Windows 8.1 machine, so I might be doing something wrong. http://passwordrecoverysoftware.org/lenovo-y510p/lenovo-y510p-ssd-memory.html Ask ! Looks like Windows isn't installed. find expert advice videos articles, including instructions , cook, grow, . Lenovo Boot Loop Fix

If you would like to be considered for trusted flair, please fill out the /r/techsupport trusted status application at http://goo.gl/forms/Od6G6KFxJj . It's about 1 1/2yo, should be out of warranty. Support that violates other's privacy, or breaks terms and agreements is not allowed. navigate here SolvedLenovo y510p GeForce GT 750m, not sure if dual or single Tom’s guide in the world Germany France Italy Ireland UK About Us | Contact Us | Legal | Terms Of

After the Lenovo splash screen, I immediately get a blue screen saying "Your PC ran into a problem and needs to restart. RehabMan Moderator Joined: May 3, 2012 Messages: 141,461 Mobo: Intel DH67BL CPU: Core i7-2600K Graphics: Intel HD 3000 Mac: Mobile Phone: Jun 24, 2014 at 11:28 PM #2 RehabMan Moderator Joined: When you say it's trying to do repairs, is that the OS doing that?

When AOMEI finished creating a partition (running from within Windows) it rebooted the PC.

Changing the SATA configuration in the BIOS simply made it so the computer would not boot, but booting into safemode works and resets the SATA drives to bring them to the By iQ. No matter what I press, or how many times I do it, the computer doesn't boot. On amazon.de m 0 l Can't find your answer ?

Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site. NOVO button cause black screen too. Following instructions from here, I ran AOMEI Partition Assistant (PA) Standard Edition. his comment is here Try to set the setting to default settings (or optimized settings).

Sign in here. Go to Solution. 1 people also had this question I have this question too Everyone's tags: BIOSBoothard drivemotherboardwindows View All (6) 0 Kudos Reply iDesign 802.11n Posts: 392 Registered: ‎07-12-2014 Location: Can't distinguish weather its the built in GPU or ultra bay. Showing results for  Search instead for  Do you mean  Users Online 101 Members / 6465 Guests English Community > Lenovo Notebooks > Lenovo P, Y and Z series Notebooks > Y510p

Forum The Build Installation Post Installation The Workshop The Tools The Clubhouse Infinite Loop Laptops Guides Start Here! 10.12 Installation 10.11 Installation 10.10 Installation 10.9 Installation 10.8 Installation 10.7 Installation 10.6 Lenovo Y510p SLI help? help please ! Try each memory module in different sockets to rule that out as well.

On entering Verbose mode (-v), it reboots immediately after loading the x86_64 architecture and the UUID. I'm still using the ethernet port. All rights reserved Terms of Use | Privacy Policy | Browser Compatibility jump to contentmy subredditsannouncementsArtAskRedditaskscienceawwblogbookscreepydataisbeautifulDIYDocumentariesEarthPornexplainlikeimfivefoodfunnyFuturologygadgetsgamingGetMotivatedgifshistoryIAmAInternetIsBeautifulJokesLifeProTipslistentothismildlyinterestingmoviesMusicnewsnosleepnottheonionOldSchoolCoolpersonalfinancephilosophyphotoshopbattlespicsscienceShowerthoughtsspacesportstelevisiontifutodayilearnedTwoXChromosomesUpliftingNewsvideosworldnewsWritingPromptsedit subscriptionspopular-all-random|AskReddit-funny-worldnews-pics-todayilearned-videos-news-gifs-gaming-aww-movies-mildlyinteresting-Showerthoughts-television-Jokes-UpliftingNews-LifeProTips-OldSchoolCool-IAmA-nottheonion-dataisbeautiful-explainlikeimfive-Art-food-Music-books-DIY-science-TwoXChromosomes-Futurology-sports-personalfinance-photoshopbattles-EarthPorn-tifu-creepy-GetMotivated-WritingPrompts-Documentaries-space-askscience-nosleep-announcements-gadgets-history-InternetIsBeautiful-listentothis-philosophy-blogmore »techsupportcommentsWant to join? Log in or sign up in seconds.|Englishlimit my search to r/techsupportuse the following It turns out I didn't have windows installed, which was my first guess also but I just wanted to be sure before I messed with it.

http://www.ehow.com/ B2b trading, buy, sell consumer electronics, games consoles, International general traders, trading board buying selling consumer electronics, lcd tv, printers, games consoles, & .. The laptop is only able to boot from a reboot, if I shut it down then attempt to turn it back on, it will fail.